Friday, July 14, 2017 @ 12:18 AM  0 stares

Hi 🙋

At this hour memang otak kita akan ingat benda-benda yang contohnya memang kita tak nak ingat langsung. Dah pula bila teringat mula lah tiba-tiba nak sedih, nak marah, tiba-tiba terasa nak stalk orang sampai pagi (aku je kot) and then, buat benda tak masuk akal, buang masa or etc.

Ok kalau macam aku, aku selalu teringat ala benda cliche apa lagi kalau bukan pasal ex-boyfriend. Aku akan persoalkan kenapa itu, kenapa ini. Tapi aku tak stalk, aku takut. Aku just teringat, and then esok lupalah.

Sometimes, aku rasa nak stalk orang yang aku dah lama tak jumpa or crush aku. Aku tak follow all socmed, but aku try hard cari (search nama dia, hentam sampai jumpa) sekali terjumpa stalk sampai jumpa ig, bila dah stalk lama-lama sorang ter-stalk kawan dia pula ter-stalk orang lain apa semua (buang masa kan?) Last-last esok buat macam tak ada apa, paling sengal dia dah tak jadi crush dah.

Sometimes, lagi pelik aku stalk twitter sendiri, kalau ada tweet yang aku rasa tak ok aku akan delete. Sama juga macam ig, aku scroll ig sendiri, belek-belek gambar kalau rasa tiba-tiba buruk aku delete. (a'ah, aku pelik tapi lantak lah)

Sometimes, aku akan dengar lagu nak nak kalau terplay lagu tangkap jiwang ok mulalah nak emo, tiba-tiba rasa sedih, teringat bukan-bukan pasal dulu-dulu. And then ws member, tiba-tiba cerita pasal dulu-dulu bla bla bla. Bila member tak reply, tertidur. Esok lupa lah.

Sometimes, bila mood baik aku datang pula aku terasa diri aku banyak dosa aku akan fikir balik apa pernah aku buat, dosa apa and then tiba-tiba sedih and berdoa sorang-sorang. (mashaAllah sistur. Haha)

Paling selalu orang buat, memalam lapar cari makanan dekat dapur. Tak pun kalau ada maggie masak sekejap, and then layan movie. Kalau macam aku layan kdrama, ke movie pun boleh. Belasah sebab tak boleh tidur punya pasal kan. Pepagi dah mengantuk nak bangun subuh, ah sudah. Haha 😆 (Ni untuk orang single lah aku rasa, kalau ada partner aku rasa kau otp sampai tertidur)